Decoratie

Sint-Pieterskerk - Torhout

Voor het vervangen van de halogeen stralers werd in deze Kerk gekozen voor de Integratech High Bay LED-stralers in 3000K.

INTEGRATECH Kerk Torhout 2024 Fotografie V. Clarysse 15
INTEGRATECH Kerk Torhout 2024 Fotografie V. Clarysse 01
INTEGRATECH Kerk Torhout 2024 Fotografie V. Clarysse 17
INTEGRATECH Kerk Torhout 2024 Fotografie V. Clarysse 07
INTEGRATECH Kerk Torhout 2024 Fotografie V. Clarysse 11

Het verlichten van gebouwen als Kerken is altijd een apart verhaal, omwille van de hoge plafonds.

Er moet rekening gehouden met het bestaand karakter en de architectuur van de Kerk. Maar ook in deze gebouwen is het energieverbruik belangrijk. In Torhout werd gekozen om de halogeen stralers te vervangen door energiezuinige LED-verlichting. Onze High Bays zijn voor deze hoge plafonds een ideale oplossing om voor voldoende licht te zorgen, er is zelfs meer licht in de kerk na de relighting, waardoor iedereen de teksten kan lezen.

Na een test met een demotoestel in 3000K heeft lichtadviseur Gino Bruynooghe (Cebeo) de kerkfabriek overtuigd om te kiezen voor de 3000K variant van deze discrete zwarte LED-klok om de pastel- en houttinten mooi te laten uitkomen met warm licht. Elektriciteitswerken cool BV, met werfleider Thomas Janssen leverde knap werk om de bestaande armaturen weg te halen en onopvallend te vervangen.

LED verlichting op maat nodig?

Een LED oplossing of sturing op maat nodig? Advies of een studie nodig voor uw verlichtingsproject? Onze technische specialisten helpen u graag verder.

Contacteer ons