Decoratie

Besparen met LED-verlichting

Wist u dat verlichting al snel meer dan 20% van uw energiekosten uitmaakt? Voor bedrijven ligt dit zelfs tussen 30% en 60%. Dankzij het lage verbruik en de lange levensduur van LED verlichting kun je deze kosten gevoelig verlagen.

Energiezuinig verlichten 
met LED verlichting

Door huizen en bedrijven efficiënt te verlichten, kunt u energie besparen. Daarom is het de moeite om de huidige gloei- en halogeenlampen te vervangen door LED lampen, zelfs als de lampen nog goed werken. Hoewel de aankoopprijs voorlopig nog hoger ligt dan bij andere lichtbronnen, zul je door het lage verbruik en de lange levensduur je investering snel terugverdienen. Aangezien LED lampen veel minder stroom gebruiken zal de energiefactuur effectief verlagen.

Daarnaast gaat LED verlichting niet snel stuk omdat het schok- en trilbestendig is. Bijkomend voordeel is dat de lichtsterkte van de LED verlichting niet afneemt door het veelvoudig in- en uitschakelen van de lampen. Bovendien is LED verlichting niet onderworpen aan invloeden van hitte of koude. Tenslotte zal er geen energie verloren gaan aan warmte, want LED lampen geven geen extra warmte af. Dit zorgt er bovendien voor dat het risico op brandgevaar heel sterk afneemt. And last but not least, is LED verlichting ook veel minder nefast voor het milieu dan de klassieke lichtbronnen.

Kort samengevat zijn de grootste voordelen van LED verlichting het zeer lage energieverbruik en de lange levensduur waardoor je flink kan besparen op je energierekening. De investering is dus zeker het overwegen waard!

Eén adres voor uw LED verlichting: Integratech

Wil je concreet weten hoeveel je kan besparen door over te schakelen naar LED verlichting? Met onze ROI-calculator kan je dit snel en gemakkelijk berekenen.

Heb je toch nog vragen? Wil je wat meer informatie? Door onze jarenlange ervaring ben je bij Integratech aan het juiste adres. Bovendien geniet je op onze LED lampen van extra garantie, waarmee wij graag aantonen dat wij geloven in de kwaliteit van onze producten.