Decoratie

Over Integratech

De partner voor elke professional in verlichting. 

Integratech, opgericht in 2009, is uitgegroeid tot een prominente speler in functionele LED verlichting.  Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal worden onze energiezuinige oplossingen met veel succes toegepast.

Integratech heeft een loepzuivere visie: met behulp van kwaliteitsvolle led verlichting willen wij het energieniveau van onze eindgebruiker verhogen. Dit zal op zijn beurt zijn of haar comfort en productiviteit ten goede komen. Bovendien bieden we enkel duurzame en energie-efficiënte oplossingen aan. Zo zorgen we voor positieve effecten op de portefeuille van onze klanten en de gezondheid van onze planeet. Een win-win situatie voor iedereen, mooi toch?

Tip Performance

Onfeilbare performantie

Voortdurend zoeken naar dat tikkeltje meer en streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding; het is de dagdagelijkse activiteit van het voltallige Integratech team. We zijn ervan overtuigd dat de kleine dingen het verschil kunnen maken: hoge IP-waarde, lage UGR, zeer efficiënte Lumen-Watt-verhouding en een ultra competitieve prijs... … allemaal kenmerken die onze Integratech-producten een uitstekend performantieniveau bezorgen, tot grote tevredenheid van lichtplanner, installateur en eindklant.

Tip Installation

Installatiegemak primeert

Klein detail. Groot verschil; wanneer het aankomt op installatiegemak maken kleine details het grote verschil. De eenvoudig en snel te installeren producten zorgen voor een significante tijds- én kostenbesparing. Bovendien beschikken we over een magazijnruimte van maar liefst 3.900 m2 waardoor we elk product steeds uit voorraad kunnen leveren. Tenslotte bieden we telkens de beste oplossing voor elk probleem aan waardoor we jouw keuze eenvoudig en makkelijk maken.

Tip Service

Uitstekende Service

Wij zorgen ervoor dat onze partners kunnen terugvallen op een continue service. Ons toegewijd en ervaren team staat zowel vóór, tijdens als na de installatie ter beschikking van de installateur. Als hij met problemen kampt of ondersteuning nodig heeft bij de installatie of configuratie van een toepassing, kan de installateur steeds rekenen op een uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier zijn alle partijen steeds verzekerd van een installatie zonder zorgen.

WEB 53
Itgt Magazijn
Itgt Gebouw Kopie Ren